Helgen med musikvideo och utgång

Igår var vi först hos Katja och filmade musikvideo. Sen drog vi på tjejklubben Moxy, fy fan vad kul vi hade! Vi dansade på borden och körde all in hela kvällen. :D Jag är så lyckligt lottad som har så fina människor i mitt liv :)


The L-Nation drar till London!

 
 
Hej fina ni! 
Jag har bokat gigs i hela veckan och är SÅ lycklig för vi har tre gigs nu i början av Mars i London. Vi åker dit över den helgen, blir nog torsdag till måndag. Jag är så sjukt taggad inför detta! Att dj:a är alltid kul men det bästa är att vara i London när det är vår på ingång. Sverige är efter i temperatur och när man kommer till London i Mars blommar allting och man känner sig on top of the world, vårkänslor, allting bara lever liksom. 
 
Jag skall flytta till London i November i år, så jag kommer kolla lite lägenheter och priser och kanske titta på skolor och sånt, när jag ändå är där. Jag har ju mitt lärarleg så jag tror inte det är några problem att få jobb på skola där. :) 

Min första spoken word

 
Idag gjorde jag en spoken word som jag skall lämna in på Medieinstitutet innan 00.00. Tack till vänner och familj som ställde upp med sina ansikten :) Det blev lite si sådär med själva texten, men jag har aldrig gjort nåt sånt här innan så man får väl ta det lite chill med kritik mot sig själv. 
Det handlar iallafall om minioriteter av olika slag... eller ja, människor som mår dåligt typ.