BAE2BAE på scen

Hej fina ni! Igår inledde jag min Stockholm Pride med att performa min och Oonas egenproducerade låt "Candyland" med vår 90's eurodisco duo BAE2BAE på stora scenen i pride park! Det var sååååå kul och så annorlunda mot för att köra "skönsång" vilket jag ju också älskar. Här kommer lite bilder som finaste vännen Jennie tagit! Ikväll ser ni både mig, Jennie och Oona i baren på Debaser Medis då vi spelar musik 22-03, hela kvällen, på appen HER's launch party som håller till där :)

Her launch party länk

London

Jag har nu kommit hem från giget och London och har haft halsfluss sedan i onsdags. Nu mår jag lite bättre men är fortfarande väldigt svag. Jag rekommenderar INTE att resa till Uttoxeter, det är en skitstad och inte särskilt homovänlig heller. Vi åkte tre dagar innan planerat tillbaka till London för att iallafall kunna se människor. Vi hade bara vårt gig och sedan var det hejdåå. London var varmt som fan och som vanligt bäst.

Vi fick skjuts till Uttoxeter av ett par som bodde nära flygplatsen. De var jättesöta och jätte pepp på pride. Giget där gick iallafall väldigt bra :)

L Fest!!

Nu flyger jag och bästis mot London och kommer sen ta oss till Uttoxeter, Staffordshire med skjuts från en som jobbar på festivalen vi Djar på ikväll :) Jag har inte sovit sedan måndags så är helt trött. Men det kommer vara fett kul!