Så många DJ-jobb!

Hej finisar!
Det är verkligen SÅ nice att äntligen jobba mer i London! Jag har DJ:at 3 ggr i veckan nu i några veckor, det är först nu det är lugnare. Även de dagar jag inte DJ:ar letar jag nya jobb och gör mixar osv, så det är mycket jobb nu i början. Maj har många sköna gig inplanerade. Bland annat skall vi spela på Oxford Pride, det ser jag fram emot! Pride-gig är alltid underbara!
 
Här är en ass-shaking mix jag gjorde igårkväll:
 
 
Det enda jobbiga med att spela så mycket musik på klubbar är att min Discover Weekly på Spotify inte alls speglar den musiken jag verkligen gillar haha... Det blir mer och mer kommersiellt. Men men, det får man leva med ;) 
 
 

Don't leave

 
Jag är helt besatt av denna låt. Ville bara skriva det. Efter allt det hemska som hänt i Fredags har jag haft den på repeat i mina lurar och det har väl egentligen inte med någonting att göra men det känns ändå bättre i stunden.
Jag känner mej sjukt påverkad av allt detta. 

Stockholm <3

Mina tankar går till alla drabbade idag. Jag är chockad, anlände till Stockholm för en veckas jobb igår och idag händer detta. Bästa vännen Jennie jobbade på Åhléns idag och i panik försökte jag kontakta henne. Hon ringde mig direkt efter. Panik. Hon hade lyckats fly. Hon är i säkerhet nu men hennes röst i telefonen kommer jag aldrig glömma. Det gör ont inuti. 


Det är samtidigt fint att se hur alla hjälper varandra nu, delar sina hem. Jag lyckades ta mig hem genom att ta taxi från Medis efter jobbet, jobbade till 23.30 ikväll i Orminge. Mycket ordningsvakter och bra personal på jobbet ikväll, många oroliga. 
Alla som ger sitt hjärta till andra: ni är bäst. Polisen, vårdpersonalen, ni är bäst. 
Tillsammans är vi starka genom allt. 
<3 <3 All kärlek till er bloggläsare. Hoppas ni och era nära är i säkerhet.