Frågetisdag!

Hej alla fina läsare. Nu är det dags för en FRÅGETISDAG!! Eftersom detta är första inlägget har jag inga frågor att svara på, så ni får ställa alla era frågor här i kommentarerna till detta inlägg :) 
 
 
Vad kan ni fråga om? 
Svar: VAD SOM HELST! 
 
 
Är det någonting speciellt om mig ni vill veta? Har ni något på hjärtat? Kärleksbekymmer? Frågor om sex / relationer / London / Stockholm / klubbar / musik / film???  Vad som helst kan ni fråga :) Jag kanske inte kan svara på allt, men jag skall försöka! 
 
Ser fram emot alla era tankar och funderingar om allt och inget :) Ni kan vara anonyma om ni vill. 
 
Ha en superfin tisdag! Kram! 
 
 

Nu kör jag bloggen all in igen!

Nu skall jag ta tag i bloggen! Jag vet att behovet fortfarande finns för ett online forum / mötesplats för hbtqia+ personer och eftersom ni fortfarande går in på min blogg varje dag (kärlek) trots att jag inte bloggar så ofta, känns det tråkigt att inte kunna ge er det ni vill ha.
 
Så därför skall jag nu göra en kraftansträngning och styra upp detta. MINST ett inlägg om dagen skall det bli. 
 
Jag kommer också att göra det lättare för er att träffas och hitta varandra på bloggen. Hur vet jag inte riktigt, men jag jobbar på det. Chatten som finns nu i vänstra spalten är inte super... skall hitta en bättre. Och ett bra forum. 
 
Här är den nya bloggstrukturen för kommande veckor:
 
MåndagarLive streaming mellan kl. 22 - 23 svensk tid (21 - 22 London tid). 
Jag kommer alltså att streama mig själv live och ni kommer kunna interagera med mig genom t.ex. chatt. Detta tror jag verkligen är någonting som saknas, jag kommer ihåg för typ 3 år sedan när jag hade typ sjukt många fler läsare, jag testade att livestreama några gånger då och det var väldigt populärt. Då streamade jag bara vad jag höll på med för tillfället, men denna gång tänker jag att jag skall prata med er, svara på frågor, diskutera, ha kul, umgås. Det blir ganska sent på måndagarna men jag kan inte lägga om mitt schema annorlunda tyvärr :(
 
Tisdagar: Frågetisdag - Jag svarar på era frågor i kommentarsfältet. Denna tisdag kommer vara första, så ni kan redan nu börja ställa frågor om ni vill :) 
 
Onsdagar: Må bättre - Pepp! Inlägg som stöttar och ger glädje. 
 
 
Torsdagar: Musik torsdag - jag kommer att ge musiktips, antingen mina egna projekt eller låtar jag vill belysa. Ni kommer kunna posta era egna favoriter i kommentarerna till dessa inlägg. På lördagar kommer jag att skapa en Spotifylista med "Veckans Låtar" som ni kan prenumerera på. 
 
Fredagar: Vardagsliv - Min vardag i London, eller vart jag än befinner mig just nu. Bilder, filmsnuttar, dagboksblad osv. 

Lördagar: Tema: Lesbiskt! Här skriver jag om det som är aktuellt för tjejer som gillar tjejer (med andra ord fler än bara lesbiska, men ni fattar grejen) :D Det kan handla om sex, relationer, sånt som händer i världen, konst, poesi, noveller o.s.v.  
+++ MUSIKLISTA på Spotify med alla bloggläsares musiktips för veckan! :) Byts varje lördag! 
 
Söndagar: Önskesöndag! Ni läsare bestämmer under veckan vad jag skall blogga om på söndagar. Om ni inte har haft några idéer kommer jag på någonting själv ;) 
 
- - - - - 
Har jag missat något?? Skriv gärna en kommentar här (anonymt om ni vill) ifall ni kommer på något ni vill läsa mer om i bloggen :)