Pensionärsdagar

Igår gick jag och Oona till en fett stor park som ligger 15 min gångväg från vårt hus här i Haringey, London. Vi visste inte vad som väntade oss, google maps visade ju bara en stor grön fyrkant haha... Men denna park var verkligen SÅ FIN! Det fanns en damm där hundratals fåglar av olika sorter (bland annat knölsvan, Sveriges största fågel tydligen), ett stort utegym med kanske 30 olika maskiner och ett café. Så mysigt! Där kommer jag hänga varje dag det inte regnar! 
Jag pendlar verkligen mellan pensionärssysslor och klubbliv känns det som. Jag har fixat några gig nu att DJ:a, vilket är nice och jag kommer fortsätta med det. Som DJ här får man ca 30 pund i timmen på en medelstor bar. Det är ca 350 svenska kronor i timmen. Typ bättre än mycket annat! Spelar jag en kväll i fyra timmar får jag 120 pund. Sen försvinner visserligen hälften när man skall fakturera, men det är ändå bra pengar. Så jag tror jag fortsätter vara pensionär på dagarna och DJ på kvällarna ett tag till :) 
 
 

Kommentera här:

Lämna personangrepp och andra otrevligheter där de hör hemma: i en förpestad hjärna. Här finns plats för läsarfrågor, ris och ros som rör bloggen och andra trevligheter. Har du en hemlig fråga eller vill komma i kontakt med mig kan du istället maila på: varalesbisk@gmail.com