Ta risker - upplev mer!

Jag tycker om mig själv mer som person när jag är i London. Jag är mer öppen och vågar mer. Jag vet inte om det beror på att det är ett annat klimat här. Alltså mentalt. Folk är liksom lite annorlunda, på något sätt, jämfört med i Sverige. Det är som att man hamnar under en förtrollning här. Hemma vågade jag inte ens öppna dörren om det knackade på ibland och jag inte kände igen vem det var när jag tittade ut genom dörrhålet. Här öppnar jag utan att ens tänka. För det känns som om alla är så snälla, ingen vill någonting dumt. Det är säkert väldigt naivt men det känns skönt att inte vara rädd.
 
Jag har i hela mitt liv fått lära mig att det är bra att vara rädd för allt, att det är bra att vara försiktig hela tiden, att jag inte skall ta risker. Men jag börjar inse att det inte alls är bra. Jag vill inte vara i en bubbla där jag visserligen inte kan bli skadad, men jag upplever heller ingenting. Jag känner att jag lever nu, på riktigt. 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här:

Lämna personangrepp och andra otrevligheter där de hör hemma: i en förpestad hjärna. Här finns plats för läsarfrågor, ris och ros som rör bloggen och andra trevligheter. Har du en hemlig fråga eller vill komma i kontakt med mig kan du istället maila på: varalesbisk@gmail.com