Demo mot Trump i London

Igår var vi på en demonstration mot vidriga Trump vid Westminister. Det var så otroligt mycket folk där, väldigt väldigt mäktigt. Make Music, Not Walls. United We Stand. 

Party weekend!

Idag har jag varit hemma hela tiden och spelat in mixar till BAE2BAE, min och Oonas DJ-duo. Vi kommer posta en mix i månaden på vår Soundcloud och vår Facebook så följ oss gärna där för att lyssna och få updates om vad som händer med gigs på klubbarna i Stockholm, London och resten av världen.
 
Följ oss på Facebook här!
 
Följ oss på Soundcloud här!
 
 
Om ni vill lyssna på vår senaste mix, som är en sjukt fet partymix, kan ni klicka på play nedan! Glöm inte att gilla mixen (klicka på hjärtat) och dela, så du kommer åt den när du inte är inne på min blogg :) Följ oss också gärna på soundcloud som sagt. 
 
Hoppas ni alla får en superfin helg! Imorgon skall vi på en sjukt fet gay/lesbian party här i London! 
 

Busking in London

Nu är vi hemma i London igen. Det var -2 grader när vi kom till Tottenham Hale station. En man stod ute och spelade gitarr och sjöng vid bussarna. SÅ SJUKT KALLT. Har själv sjungit en del med Karin i Gamla Stan förut under jultider och man klarar inte länge med stelfrusna gitarrfingrar... Här i London kan man ansöka om ett Buskers pass för att få spela vid tunnelbanor och specifika platser. Då får man också tillgång till el så att man kan plugga in förstärkare och sånt. De låter inte vem som helst spela, man måste vara duktig och klassas som bra underhållning. Särskilt eftersom man är uppmickad. Jag har ansökt och blivit beviljad, vilket är jättekul! Jag måste bara fixa en försäkring först, det var ett krav från dem, ifall min utrustning skulle bli förstörd eller så. Jag vet inte hur mycket det kostar, om det är för dyrt är det ju inte värt det. Men några av Londons kändaste musiker har blivit upptäckta så här, t.ex. Ed Sheeran och Jessie J. 
 
Här är en video på Jessie J när hon sjunger i New Yorks tunnelbana från 2011:
 
 
 
Nu skall jag kolla upp vad en försäkring kostar. Sen får vi se hur det går :)