Drömmer om en tjej

E frågar:
Hej! Jag drömmer om en tjej. En viss tjej. Delvis mot min vilja. Har ju ett förhållande, med en kille. Har ingen lämplig att prata med om mina känslor. Jag är förvirrad. Vill bara ha henne. Och kanske vill hon samma sak.. men inget är uttalat till varandra. Ens om jag skulle vilja skulle jag inte kunna undvika henne för vi jobbar på samma arbetsplats. Hur kan man tänka? Verkar som att andra har frågat dig saker förr..
 
Charlotte svarar:
Hej! Åh vilket dilemma... att vara kär/förälskad i någon på sin arbetsplats, dit man går typ varje dag, är troligen inte det lättaste. Jag har inte varit det själv, men jag kan verkligen tänka mig hur jobbigt det måste vara. Särskilt om du är i ett monogamt förhållande med någon annan.
Kanske du skall prata med din kille om hur du känner? Det behöver ju inte vara så att det måste ta slut mellan er två bara för att du tycker om någon annan. Vi människor är ju känslovarelser som träffar nya människor hela tiden och ibland så faller man för någon annan. Ofta ändrar ju inte det ens känslor för sin nuvarande partner. Ibland gör det det, men ofta inte. Kanske det kan vara okej att du känner förälskelse för någon annan? 
Jag skulle nog börja med din kille iallafall. Se hur han tycker och tänker om saken. Om han är helt emot att du har känslor för någon annan blir det svårare. Du jobbar ju på samma jobb som henne och kommer se henne varje dag. När man är kär/förälskad i någon och träffar denna någon ofta blir det ofta mer och mer känslor. Ibland försvinner känslorna också om man ses mycket och inser att det bara var spännande i början. Men det kan ju bli både och. Du kan inte styra hur du känner.
Steg ett tycker jag ändå är att prata med din kille. Steg två, efter att ni pratat om detta, är att ta reda på om tjejen gillar dig tillbaka. Steg tre blir nog kanske att ta reda på om du egentligen på riktigt tycker om henne själv, om du har alla kort på bordet.
 
Lycka till! 

Kommentera här:

Lämna personangrepp och andra otrevligheter där de hör hemma: i en förpestad hjärna. Här finns plats för läsarfrågor, ris och ros som rör bloggen och andra trevligheter. Har du en hemlig fråga eller vill komma i kontakt med mig kan du istället maila på: varalesbisk@gmail.com