Gran Canaria hela veckan!

Hej fina ni. Nu är jag i Gran Canaria, mycket för att det kostade 400 kr att åka flyg hit från London och också för att jag verkligen craveade palmer. Värmen här är väl inte så där het, men det är typ svensk sommar. 20 grader och moln/lite regn men också massa sol. Idag badade vi i de naturliga poolerna som finns här där vi bor i Agaete. Agaete är en sjukt liten by någånstans på västkusten i norr om Gran Canaria. Det finns en bensinmack och en liten mataffär och ett litet torg. Annars har de ingenting annat här... Det tar ungefär en timme till Las Palmas med buss så vi tänkte åka dit imorgon och kolla lite. Det är tydligen en av Spaniens största städer, hade ingen aning!
 
Snart skall vi gå och äta på en restaurang. Utsikterna här i Agaete är helt sjukt vackra. Det är så extremt fint. Höga berg, massor av vatten, underbara solnedgångar och väldigt lugnt. Kan tänka mig att Las Palmas är motsatsen till detta, här är det liksom tyst och lugnt och bara underbart. Jag vet inte riktigt vad jag vill ha just nu, kanske blir det FÖR lugnt bara att vara här en vecka? Å andra sidan är ju London extremt hektiskt konstant så detta blir en väldigt nice kontrast.
 
 
 

Kommentera här:

Lämna personangrepp och andra otrevligheter där de hör hemma: i en förpestad hjärna. Här finns plats för läsarfrågor, ris och ros som rör bloggen och andra trevligheter. Har du en hemlig fråga eller vill komma i kontakt med mig kan du istället maila på: varalesbisk@gmail.com