Hike till Guayerda Beach i Gran Canaria!

Idag hikeade jag och Oona till en beach som låg 3 km från stan. 3 km fågelvägen, vill säga... det tog oss 3 timmar att komma dit. Vandringsleden vi skulle ta var enligt google EASY men det var sjukt läskigt att gå och jag hade både ukulele och chokladkaka i händerna. Hahahah! Stenarna flög hit och dit och vi höll på att åka ner längs berget flera gånger. När vi kom ner till stranden satt vi där i kanske 10 minuter. Sedan var vi tvungna att gå tillbaka igen för det började bli mörkt. Det värsta var att vi gick längs bilvägen hela vägen tillbaka och den gick som ett jävla sicksack mönster, det tog oss 4 timmar att komma hem och det blev beckmörkt typ halvvägs. Så läskigt att gå längs bilvägen i mörkret, men vi klarade oss. Jag firade med en efterlängtad pizza och Oona åt en sjukt äcklig kall pastasallad från affären. Vet inte varför. Hon ville inte ha pizza.
 
Nu är jag så där sjukt trött och utmattad man bara kan bli om man varit ute i naturen hela dagen. Så nu skall jag sova sjukt bra och imorgon kl. 8.30 går vår buss tillbaka mot Las Palmas och sedan flygplatsen. Hem till London igen. 
 
Så mysig semester, fick det i present i förskott av Oona. Fyller 30 år om en vecka ungefär. Herregud vad gammal jag är. Gran Canaria är supergay också, kanske skall nämnas. Flygplatsen är i regnbågsfärger och Las Palmas har sitt eget gaycentrum. Agaete hade sina queer och gaypar och så vi. Ingen homofobi möttes vi av heller. Mys! 
 
Här är lite bilder från vår vandring:
 
 
 
1 Miss Baby Peaches:

skriven

Så härligt det ser ut!

Svar: superhärligt var det :)
Presentation:

2 Angelica:

skriven

Ser så sjukt vackert ut!

Svar: ja det var det verkligen :)
Presentation:

3 FrökenTV, bloggen om tv och film:

skriven

fint

Kommentera här:

Lämna personangrepp och andra otrevligheter där de hör hemma: i en förpestad hjärna. Här finns plats för läsarfrågor, ris och ros som rör bloggen och andra trevligheter. Har du en hemlig fråga eller vill komma i kontakt med mig kan du istället maila på: varalesbisk@gmail.com