Lesbiska klubbar och barer i London

Anonym frågar:
Tips på bra ställen för lesbo i Ldn? Gärna om du vet för mixade åldrar👩‍❤️‍👩
 
Charlotte svarar:
Hejsan! 
Här kommer ett gäng ställen för lesbiska i London, mer eller mindre queer. Jag föredrar ju ställen som är mer queer själv, men om man vill ha renodlade "lesbiska" ställen kan jag rekommendera "SHE Soho". Generellt är de flesta ställen i Soho området mer mainstream, med kommersiell musik och ganska "vanliga" människor som går dit. Det brukar ofta vara billig dricka (ibland 1 pund per shot, ofta 2 pund per öl) och Old Compton Street + Dean Street är fyllda av gaybarer med en och annan lesbisk natt. 
 
Muse är också en lesbisk klubb som ligger i Soho, lite samma stuk som SHE. She är öppet varje dag i veckan, jag vet inte med Muse men det brukar vara ganska frequent öppet där också. 
 
 
Vi har Ku bar som varje tisdag har något som heter "Ruby Tuesdays", då klubben fylls av tjejer. Detta stället ligger också i Soho. 
 
Dalston Superstore är en supermysig inclusive-bar med hiphop i högtalarn. Detta stället ligger i East. Området drar en mer "hipster" publik, mycket street art, second hand o.s.v. Detta är mitt personliga favoritområde i London. Det finns många mysiga klubbar och pubar här, inte alla som har enbart lesbiska kvällar, men de är väldigt open-minded. Dalston Superstore har jag dj:at på förut, de hade Clam Jam varje torsdag, en lesbisk klubbnatt som stängt nu. Dock har Dalston Superstore fortfarande kvar samma fina queer känsla. 
 
Vi har också MINT events, för de mer exklusiva tjejerna (tänk t.ex. min bästis Jennie, här passar hon som fisken i vattnet ;P) På MINT festerna är det troligen inte okej att komma i converse, jag har aldrig varit på en sån fest så inte 100 men själva känslan jag får är att det skall vara mer fint. Tror inte jag skulle känna mig bekväm på en sån fest, men vem vet :) 
 
Bästa tipset är ändå att ladda ner appen HER och kolla in deras EVENTS-sida. Där läggs alla fester som har lesbisk/queer anknytning upp. 
 
Lycka till!
 
Från Dalson Superstore och vårt gig där
 
Från SHE Soho och vårt gig där 
 
 
 
 

Kommentera här:

Lämna personangrepp och andra otrevligheter där de hör hemma: i en förpestad hjärna. Här finns plats för läsarfrågor, ris och ros som rör bloggen och andra trevligheter. Har du en hemlig fråga eller vill komma i kontakt med mig kan du istället maila på: varalesbisk@gmail.com