Min tidigare vision board

Det här är min gamla visionboard jag gjorde innan sommarn. Det är ju lite coolt att typ allt på denna slagit in nu. Det som är viktigt att göra dock, när man visualiserar sina mål, är att vara jävligt tydlig. 


Denna studio byggde jag med ungdomarna på jobbet i somras och den var klar i typ oktober. Det är på riktigt typ samma som på bilden. Men jag tänkte nog att jag ville ha en sådan hemma då... Men sedan har jag fokuserat på jobbet istället, inget fel med det dock. Då kan fler njuta av den.

Och neon har jag fått massor i Las Vegas i September. Och London nu i jul såklart. 

Publiken har vi väl varit i själva i somras också på Open'er Festival i Polen. Bästa konserterna, Grimes och Chvrches. Vill ju såklart stå på scenen själv och då har väl Stockholm Pride och vårt live gig där varit närmast. Men jag kommer fortsätta bygga på den drömmen. Nu skall jag sätta igång med en ny drömtavla. Det är bara det att jag inte vet vad jag vill längre. Jag är lycklig med allt jag har nu. Jag har ju inte längre världens underbaraste jobb så jag tror jag kanske skall visualisera ett nytt liknande... Vad visualiserar DU? 

1 E:

skriven

Hej! Jag drömmer om en tjej. En viss tjej. Delvis mot min vilja. Har ju ett förhållande, med en kille. Har ingen lämplig att prata med om mina känslor. Jag är förvirrad. Vill bara ha henne. Och kanske vill hon samma sak.. men inget är uttalat till varandra. Ens om jag skulle vilja skulle jag inte kunna undvika henne för vi jobbar på samma arbetsplats. Hur kan man tänka? Verkar som att andra har frågat dig saker förr..

Kommentera här:

Lämna personangrepp och andra otrevligheter där de hör hemma: i en förpestad hjärna. Här finns plats för läsarfrågor, ris och ros som rör bloggen och andra trevligheter. Har du en hemlig fråga eller vill komma i kontakt med mig kan du istället maila på: varalesbisk@gmail.com