Tv-serier och filmer av kvinnor

Jag är nog i en bra period nu. Även om min rygg har kollapsat igen då jag inte jobbat på typ tre veckor (har jobbat igår och idag dock men tidigare var det 16 december sist) och mest kollat serier på bärbar dator i konstiga ställningar i sängen.


Apropå serier, heta tips till er: SKAM, The Oa, My Crazy ex girlfriend och Black Mirror!

Och serier som kommer tillbaka i vår: Pretty Little Liars (sista avsnitten för forever!) och Orphan Black (möjligt att detta blir allra sista säsongen av detta också). 

Jag älskar serier/filmer som har manusförfattare och / eller regissörer som är kvinnor. Eller iallafall queer. Och när huvudpersonerna är kvinnor. Det är faktiskt ofta svårt att hitta sådana serier/filmer när man ser så mkt som jag gör. De liksom tar slut, då det är sååå många fler med manliga straighta regissörer/författare.

Men god natt nu :)

Kommentera här:

Lämna personangrepp och andra otrevligheter där de hör hemma: i en förpestad hjärna. Här finns plats för läsarfrågor, ris och ros som rör bloggen och andra trevligheter. Har du en hemlig fråga eller vill komma i kontakt med mig kan du istället maila på: varalesbisk@gmail.com