Gammal musik

Hej fina ni! Jag mår så konstigt. Har blivit jätteförkyld, men det är inte därför... det känns konstigt på något annat sätt. Kan inte sätta fingret på det...
Jag lyssnar på gammal musik och lägger in i våra dj-listor. Mycket 90's och 00's låtar. Kom över denna gamla pärla, jag älskade den.
 
Vilken är din favoritlåt från 90-talet? 
 
 

DJ på Ruby Tuesday's i Soho

Hej fina ni, nu måste jag be om ursäkt igen att jag inte bloggat som jag sa att jag skulle. Jag har haft så sjukt mycket nu dessa veckor. Tack för att ni stannar kvar dock <3
 
Igår spelade jag mitt första set ever på Ruby Tuesday's under KU BAR i Soho. Det var sjukt kommersiellt, men jättekul! Alla dansade som fan. Första gången också som jag tog requests haha... Men det var roliga requests så det funkade, de ville t.ex. höra något med RuPaul... apropå Rupaul, hur sjukt kul är det inte att det är igång igen!! <3 Det finns iallafall ny säsong på Netflix UK!
 
Så här fin ledskärm hade de på Ruby's:
 
 

Helg med vänner

Hej fina ni! Blogg-appen har varit jättekonstig och jag har försökt blogga men inte kunnat. Nu gör jag ännu ett försök, alla knappar osv står i html-kod istället för vad de faktiskt gör. Men jag testar. 


I helgen har Karin och Therese varit i London och vi har haft det asmysigt. Vi har ätit på Pizza Express, vi har haft fest här hemma hos mig, shoppat i Camden och stått i kö till Heaven i en timme innan jag gav upp och åkte hem haha! De gick in och tror det gillade det. Var där för några år sedan, mest bögar... typ väldigt stor gayklubb i Soho. 

Här är lite bilder: