Ställ frågor inför nästa Frågetisdag!

Hej alla fina läsare, hoppas ni har en underbar onsdag! Idag är dett Pepp-onsdag, så jag skall göra peppande inlägg. Det kommer senare ikväll. Jag kommer att svara på era frågor i bloggen under veckans gång och spara de största frågorna till "Frågetisdag" nästa vecka då jag kommer svara på de jag inte hunnit svara på under veckan :)
 
Här är en bild som gör mig glad, fina Li som håller i en affisch på mig och Karin när vi hade vår singelrelease för  OhMyGod :) 
 
Skriv gärna frågor i kommentarerna som vanligt :) KRAM.
1 anonym:

skriven

Hej...

Jag är kär i min bästa vän. Jag vet att detta ämne har tagits upp förut men jag behöver verkligen hjälp eftersom jag inte hittat något liknande exempel. Jag och hon har gått i samma klass sen 1 (då vi bara var klasskompisar) men hon har bott borta i några år och kom hem för ca 4 år sedan. Hon och jag blev väldigt tajta för ca 3 år sedan och nu gör vi i massa saker tsm med vårt tjej gäng. Dom brukar ofta klaga på att vi gillar att sitta bredvid varandra och helt enkelt vara tsm oftare. Saken är den att jag inte vet om hon är kär i mig tillbaka. Vi i tjejgänget är väldigt tajta tsm som sagt och vi kramas ofta. Men när jag och hon ska kramas blir det mer stelt och vi har det svårare att lämna varandra efter dagarna. Hon brukar också lägga sina ben över mina om tjejgänget tittar på film eller under bordet på lektionerna. Ibland (få till fällen) brukar vi hålla händer och liksom gömma dom lite för dom andra. Hjälp mig snälla...

Tjej 15

2 Malin:

skriven

Till anonym; Hej tänkte bara säga att för mig var det tvärtom men jag var den dära tjejen. Alltså min vän var kär i mig. Men ju mer tiden gick ju mer känslor fick jag också, men jag lät min vän ta steget. För jag vill inte att det bli pinsamt ifall jag bara inbillat mig allt. Men utifrån din story, så tror jag nog att din väm är intresserad på något vis. Men kanske är rädd för vad resterande utav era vänner ska säga eller tycka :)
Lycka till! / Malin

Kommentera här:

Lämna personangrepp och andra otrevligheter där de hör hemma: i en förpestad hjärna. Här finns plats för läsarfrågor, ris och ros som rör bloggen och andra trevligheter. Har du en hemlig fråga eller vill komma i kontakt med mig kan du istället maila på: varalesbisk@gmail.com